Jelenlegi hely

Freemail belépés

A levelezőrendszer felületére a freemail.hu címen léphetünk be. A megjelenő lapon csupán a regisztrációkor megadott felhasználónevünket és jelszavunkat kell megadni, majd a „Belépés” gombra kattintani.

Néha előfordul, hogy nem sikerül a belépés: ilyenkor érdemes fokozottabb figyelemmel begépelni az adatainkat, ha pedig nem vagyunk biztosak benne, hogy a megfelelő jelszót használjuk, az elfelejtett jelszó opció segítségünkre lesz.

Ha biztosak vagyunk benne, hogy jó belépési adatokat adtunk meg, de mégsem jelenik meg a fiókunk, érdemes lehet törölni a cookie-kat a számítógépünkről. Ezek apró információs fájlok, melyeket a weblapok helyeznek el a gépünkön, hogy például a korábbi beállításainknak megfelelően jelenjenek meg. A böngészőnk „Eszközök” menüpontjában keressük az „Internetbeállításokat” (Internet Explorernél) vagy „Előzmények törlése” opciót (Mozilla Firefoxnál).

Ha ezek után sem sikerülne a belépés, akkor az újbóli próbálkozás esetén figyeljünk az esetlegesen megjelenő üzenetre, ugyanis lehet, hogy épp karbantartás alatt van a rendszer. Ilyenkor rövid idő elteltével próbálkozzunk meg újabb bejelentkezéssel.
Nagyon fontos, hogy jelszavunkat mindig megfelelően kezeljük és őrizzük, mert annak elvesztése estén könnyen előfordulhat, hogy többé nem férhetünk hozzá levelezésünkhöz. A probléma elkerülése érdekében érdemes jelszó emlékeztető kérdést és/vagy alternatív email címet megadnunk, hogy visszaállíthassuk jelszavunkat, ha elfelejtenénk.
Bejelentkezett profilunkkal keressük a "Beállításaim -> Jelszóemlékeztető" oldalt, ahol a leírtaknak megfelelően adjuk meg a javasolt adatokat.