Jelenlegi hely

Facebook.hu

A Facebook a világ legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldal, ami a facebook.hu webcímen keresztül is elérhető, de nem ajánlott! ugyanis a domain név jelenleg nem a Facebook vállalat tulajdonában van, hanem egy kisebb hazai cég nevén, így első sorban csak reklámok jelennek meg rajta, miután facebookra tudnánk lépni. A facebook eléréséhez inkább használjuk a facebook.com webcímet, amelyet a lentebb található linken is elérhetünk.

A Facebook-on világ minden tájáról több mint 1 milliárd felhasználó regisztrált, így ha ismerősöket keresnénk minden bizonnyal jó párat találhatunk.
Természtesen egyszerűbb módja is van annak, hogy ismerősöket keressünk a facebook.hu oldalon. Plédául használhatjuk a Facebook "Ismerősök keresése" funkcióját, amit a következő címen érünk el: http://www.facebook.com/find-friends
Ennél a funkciónál meg kell adnunk az email címünkhöz tartozó belépési adatokat, és a rendszer a kontaktok alapján megpróbál ismerősöket keresni és azokat felajánlja nekünk. (Nem kell megijednünk a jelszavünk kiadásától a Facebook nem tárolja, de ha mégis zavarna, akkor nyugodtan változtassuk meg az email jelszavunkat, miután használtuk a funkciót)
Többek között a következő levelezőrendszerhez tartozó emailcím adható meg: Gmail.com, Freemail.hu, Hotmail.hu, Citromail.hu, Vipmail.hu, Skype...

Egy másik lehetőség, hogy az említett oldal alján megtekintjük a "Kit ismerhetek?" részt, itt a rendszer, az eddigi ismerőseink alapján megpróbál olyan embereket kilistázni, akiket valóban ismerhetünk.

Amennyiben nincs még regisztrációnk, itt megtekinthetjük a folyamatát: Facebook regisztráció