Jelenlegi hely

Citromail.hu

A citromail az egyik legnépszerűbb hazai ingyenes levelezőrendszer. 2004-ben indult, a Sanoma Media oldala. Mobiltelefonról is elérhető levelezőrendszer. Előnye, hogy beállítható, hogy akár más levelezőrendszerekbe érkező e-mailjeink is itt jelenjenek meg, így több címet kezelhetünk egy felületen.

A 2GB-os tárterülettel rendelkező postafiókban legfeljebb 5 megabájtos leveleket fogadhatunk, de akár egy gigabájtos méretű mellékletet is küldhetünk (a címzett egy letöltőlinket kap, amelyen egy meghatározott ideig elérheti a megosztani kívánt tartalmat). Természetesen spamszűrő is működik a fiókunkban. Ez azonban nagyon szigorú, így időnként érdemes a kéretlen leveleknek fenntartott mappába is belenézni, ha nem érkezik meg egy levél, amelyet várunk: előfordul, hogy regisztrációs vagy egyéb automatikusan kiküldött e-mailek itt végzik.

A fontos levelekről sms-es értesítést kérhetünk, valamint a CitroTicker nevű program letöltésével értesítést kapunk számítógépünkön, ha új levelünk érkezett.

Mobil felület

A Citromail postafiókunkhoz akár mobilkészülékről is hozzáférhetünk. A készülék böngészőjében keressük fel az m.citromail.hu weboldalt és máris egy mobil eszközökre optimalizált belépési felülettel találkozhatunk.
Adjuk meg citromail-es felhasználónevünk, jelszavunk, majd belépés után teljes körű funkcionalitás keretében kezelhetjük leveleinket.

Citromail Android

Az Andriod operációsrendszerrel működő okostelefonok estén lehetőség van az ingyenes Citromail alkalmazás letöltésére. Ha gyakran kezeljük Citromail-es levelezésünket mobiltelefonról, akkor érdemes ezt a módját választani, így sokkal gyorsabban férhetünk elektronikus postafiókunkhoz, ráadásul számos hasznos funkció is tartalmaz a program. Letöltés a Google Play oldalról.

Citromail iOS (Apple)

A Citromail alkalmazás az iOS rendszert használó eszközökre (iPhone, iPad, iPod touch) is elérhető. Hasonlóan az Andriodos változathoz azonnal értesülhetünk új levél érkezésekor, levelet írhatunk, rendezhetjük címjegyzékünket és mappáinkat is. Természetesen a levélírás mellett további hasznos funkciók is elérhetőek a programban. Letöltés az iTunesból.